Zatvori
Proizvodi
    0 Korpa
    Vaša korpa je prazna.
    Pretraga
    Filteri
    Jezik

    Valvex LOFT za kadu 2454930

    -Valvex ima skoro sto godina tradicije, postoji od 1922 godine kada je osnovana prva u Poljskoj fabrika aramaturnih instalacija Jedan je od vodećih proizvođača kupatilskih i kuhinjskih baterija za vodu Naš brend je poznat po visokom kvalitetu, pouzdanosti i atraktivnom, raznolikom dizajnu.
    -Ekološki proizvodi u asortimanu
    -Zahvaljujući pametnim odlukama naših kupaca, mi prvenstveno pomažemo u očuvanju vode za piće. Prigušivači koji se ugrađuju u našim mikserima ograničavaju protok vode do 50%, a sa preciznim podešavanjem korisnici imaju potpunu kontrolu nad svojim tokovima.
    -Visoki kvalitet znači manje curenja
    -Na nivou komunalnih instalacija, Valvex brine o okolini proizvodnjom čvrstih, nepropusnih ventila. Eliminisanje curenja sistema omogućava značajnu uštedu u potrošnji vode, a ako se u cevi propuštaju različite tečnosti - izbegava se zagađenje okoline.
    -Ograničavamo uticaj proizvodnje na prirodno okruženje
    -Trudimo se da tehnologija koja se koristi u našoj fabrici ne šteti okolini. U tu svrhu smo implementirali sistem upravljanja zaštitom životne sredine, a naše metode su u skladu sa međunarodnim standardom ISO 14001 (dobili smo certifikat koji potvrđuje usklađenost procedura sa standardom u novembru 2009. godine)
    12.484,00 (rsd)
    PDV uključen
    Isporučiti do
    *
    *
    Način isporuke
    Ime
    Procenjena isporuka
    Cena
    Nema mogućnosti isporuke
    Šifra: 7651
    kom
    Dostupnost: Za proveru stanja kontaktirajte nas na tel.018/451-66-66.
    Specifikacije proizvoda
    MaterijalMesing
    BojaHrom
    TipZidna
    ProizvođačValvex
    Zemlja poreklaPoljska
    UvoznikHydrosystems