Close
Products
  0 Cart
  You have no items in your shopping cart.
  Search
  Filters
  Preferences

  Način plaćanja i isporuka

  Način plaćanja

  Proizvode koje naručite možete platiti na više načina:

  1. Platnom karticom (Visa, MasterCard, Maestro, Dina)

  Ukoliko ste kao način plaćanja izabrali platnu karticu bićete preusmereni na stranicu pružaoca platnih usluga - iPay. Na tom sajtu vršite unos podataka Vaše platne kartice. Ukoliko je transakcija izvršena, bićete vraćeni na naš sajt sa obaveštenjem da je rezervacija sredstava uspešno obavljena i tu ćete imati mogućnost da, ukoliko ste registrovani korisnik, sačuvate upotrebljenu platnu karticu na Vašem nalogu. Nakon isporuke naručenih proizvoda rezervisana sredstva će biti skinuta sa kartice. Ukoliko transakcija iz nekog razloga ne bude obavljena, bićete takođe vraćeni na naš sajt sa obaveštenjem o neuspeloj transakciji. Tada možete pokušati ponovo ili izabrati drugi način plaćanja. Iz sigurnostnih razloga, podaci o Vašoj platnoj kartici su vidljivi samo pružaocu platnih usluga kao procesoru kartica, pa se kompletan proces naplate obavlja na stranicama pružaoca platnih usluga. Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi.

  2. Pouzećem

  Celokupan iznos narudžbine plaćate prilikom preuzimanja pošiljke. Plaćanje se vrši isključivo gotovinski, kuriru na ruke. Ako ste odabrali plaćanje pouzećem, molimo Vas da pripremite gotovinski iznos za plaćanje.

  3. Uplatom na račun (e-banking ili uplatnicom na šalteru)

  Nakon što završite proces kupovine, na vašu e-mail adresu ćemo poslati detaljne instrukcije za plaćanje. Uplatu dalje vršite preko svog e-banking naloga ili na šalteru banke/pošte, a mi ćemo Vam poslati e-mail obaveštenja kada primimo uplatu. Ukoliko ne izvršite uplatu u roku od 7 dana od dana naručivanja, Vaša narudžbina će automatski biti stornirana.

  Isporuka

  Cenovnik i vreme dostave Za sve narudžbine isporuka se naplaćuje prema sledećem cenovniku:

  Kilaža (kg)Cena dostave (RSD)
  do 2299
  2,01 - 10399
  10,01 - 30599
  30,1-751099
  75,1-1001.499
  101 - 1502.199
  151 - 2002.999
  201 - 2503.499
  251 - 3004.499

  *Istaknute cene su sa PDV-om

  Dostavu malih I srednjih pošiljki (do 35kg) vrši kurirska služba. Očekivani rok isporuke je 3-5 radnih dana. U slučaju konsolidacije više pošiljaka u jednu, očekivani rok isporuke je 5-7 radnih dana. Ukoliko narudžbinu plaćate e-banking-om ili uplatnicom ovaj rok se računa od trenutka kada Keeptank evidentira Vašu uplatu. Ukoliko plaćate pouzećem ili platnom karticom rok za isporuku se računa od trenutka kreiranja narudžbine. Ako želite da proverite status Vaše narudžbine, to možete uraditi iz odeljka „Moj nalog”. Na dan kada kurir preuzme Vašu pošiljku, dobićete e-mail obaveštenje da je pošiljka preuzeta. Isporuka se vrši svakog radnog dana između 8-17h. Na dan isporuke ćete dobiti poziv/Viber/SMS obaveštenje kako biste znali kada da očekujete isporuku.

  Preuzimanje na paketomatima

  Kako bismo našim kupcima olakšali preuzimanje pošiljki, preko partnerske kurirske službe DExpress nudimo mogućnost preuzimanja pošiljki na „paketomatima" (skladišnim uređajima za preuzimanje paketa), koji su trenutno postavljeni na 30 lokacija u Beogradu na NIS petrol i Gazprom benzinskim pumpama. Kupac ima mogućnost odabira paketomata na bilo kojoj od dostupnih lokacija na teritoriji grada Beograda, bez obzira na navedenu adresu za isporuku. Proces ovakvog načina isporuke sastoji se iz tri jednostavna koraka:

  1. Nakon što kurirska služba preuzme pošiljku koju ste naručili na sajtu shoppster.com, putem Viber-a ili SMS-a stiže Vam obaveštenje sa linkom preko koga birate lokaciju Paketomata za preuzimanje.

  2. U trenutku kada je Vaš paket isporučen na odabranu lokaciju, stići će Vam obaveštenje o tome, kao i KOD za otvaranje pregrade sa Vašim paketom.

  3. Možete preuzeti Vaš paket na benzinskoj stanici koju ste odabrali za preuzimanje paketa.

  · Ukoliko ste već izvršili plaćanje pošiljke (platnom karticom ili uplatom na račun), idite pravo do paketomata, ukucajte KOD iz poruke I preuzmite Vašu pošiljku

  · Ukoliko paket plaćate pouzećem, na kasi benzinske stanice pročitajte KOD iz poruke, platite kasiru i zatim na paketomatu ukucajte KOD I preuzmite Vaš paket.