Način plaćanja

  1. Uplatnicom
  2. Nalogom za prenos (Virmanski)
  3. Gotovinski
  4. Platnim Debitnim i Kreditnim Karticama
  5. Čekovima gradjana

Uplatnica

Plaćanje uplatnicom podrazumeva da svoju narudžbinu možete platiti direktnom uplatom u bilo kojoj pošti ili banci ili putem Interneta, ako imate Internet pristup svom računu (e-banking). Po evidentiranju Vaše uplate, proizvodi sa narudžbenice se pakuju i šalju na adresu za isporuku. To može biti Vaša adresa ili naša maloprodaja.

Nalog za prenos (virmansko plaćanje)

Virmanski način plaćanja namenjen je pravnim licima. Nakon evidentirane uplate u našem sistemu, poručena roba će Vam biti poslata kurirskom službom ili je možete preuzeti u našoj maloprodaji. Ukoliko ste korisnik elektronskog bankarstva ovu transakciju možete obaviti na isti način.

Gotovinski

Nudimo Vam i opciju plaćanja pouzećem (gotovinsko plaćanje kuriru na licu mesta). U ovom slučaju roba će Vam biti poslata kurirskom službom, a Vi ćete je platiti kuriru pri preuzimanju.

Ukoliko želite da robu preuzmete lično, možete svratiti do Keeptank maloprodaje i uplatu izvršiti na licu mesta i preuzeti prethodno online poručenu robu.

Čekovima građana

Keeptank Vam nudi odloženo plaćanje čekovima na 6 rata bez kamate.

Plaćanje čekovima na rate moguće je samo u Keeptank maloprodaji. Ukoliko naručenu robu putem Interneta želite da platite čekovima, neophodno je da lično dođete kod nas.

Kupovina robe na rate može se izvršiti samo uz prisustvo vlasnika čekova zajedno sa dokumentima (lična karta i čekovna kartica). Pored uredno ispisanih podataka na čeku, kupac je dužan da na pozadini čeka napiše broj fiksnog telefona i broj važeće lične karte.

Platnim, debitnim i kreditnim karticama